دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1400 - 07:40
صادق‌پور اعلام کرد؛

فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری | فاصله از تولید تا صادرات‌ کمتر از گذشته شد

به‌زودی فرآیند تدوین و تصویب استانداردهای چرم ماهی برای نخستین‌بار در کشور آغاز می‌شودرئیس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اعلام کرد: همزمان با پایان فازهای مطالعاتی، فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری در این دانشگاه انجام شد.
کد خبر : 585579
فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری

علی صادق‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان اظهار کرد که همزمان با پایان فازهای مطالعاتی، فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با هدف ارتباط بیشتر علم و صنعت انجام شد.


وی اضافه کرد: با توجه به امکانات سخت‌افزاری مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و قابلیت انجام پروژه‌های تحقیقاتی در قالب پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تحقیقات مشترک با سازمان‌های اجرایی، اعضای هیئت علمی متخصص و شاخص در طیف وسیعی از علوم مرتبط با شیلات در این مرکز مشغول ارائه خدمات و فعالیت هستند.


رئیس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با تشریح فعالیت‌های اخیر این مرکز ادامه داد: همزمان با پرورش گونه‌های مختلف ماهیان خاویاری و تولید فیله گوشت که به‌صورت عرضه تازه و منجمد ارائه شده، علاوه بر خاویار استحصال شده از دو گونه ماهی «استرلیاد» و «سیبری»، فرآوری پوست این ماهیان با هدف تولید چرم ماهی انجام شد.


فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان/ فاصله از تولید تا صادرات‌ کمتر از گذشته شد


صادق‌پور با اشاره به بازدید اخیر دکتر طهرانچی از غرفه مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بیان کرد: نمایشگاه دستاوردهای فناورانه واحدهای استان گیلان از جمله غرفه واحد لاهیجان مورد توجه و حمایت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت و بر اجرایی کردن تولید انبوه محصولات مرکز در سطح کشور و صادرات آن تأکید کرد.


وی با بیان اینکه تولید تجاری چرم ماهیان در کشورهای مختلف سابقه ۲۰ ساله دارد، افزود: افزایش و تنوع بخشی فعالیت واحد فناور فرآوری، ساخت چرم ماهیان خاویاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و محصولات مختلف مانند دستبند، کیف پول و کیف گوشی موبایل از اولویت‌های این دانشگاه است.


رئیس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان افزود: چرم ماهیان خاویاری نیز دارای ارزش بالای صادراتی است و اکنون بزرگ‌ترین چرم فرآوری شده فیل ماهی پرورشی در این مرکز صورت گرفته و به‌زودی فرآیند تدوین و تصویب استانداردهای چرم ماهی برای نخستین‌بار در کشور توسط محققان این مرکز آغاز می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب